Nieuws
Over ons
Loopclinic
Trainingen
Duurlopen
Loopagenda
Contact
Ledeninformatie

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Special Olympics in Den Bosch

door Henk Eppo Visser

Ik heb meegedaan aan de Special Olympics in Den Bosch. Dit was op 2 en 3 juni. Ik heb al heel vaak meegedaan aan de Special Olympics. Vorig jaar ben ik hiervoor naar Griekenland geweest, toen heb ik twee medailles gewonnen. Ik doe altijd mee met wedstrijdzwemmen.

We gingen op vrijdag met een touringcar van Zuidhorn naar Den Bosch. We waren met zn vijven met n begeleider. Wij sliepen in de Brabantshallen. Ze hadden daar hokjes opgebouwd waar zes bedden in stonden en daar sliepen we op. s Nachts stonden er soldaten op wacht om je te helpen als je bijvoorbeeld verdwaald was bij het naar de wc gaan.

Bij de opening was Ren Schuurmans aan het optreden. Zaterdags waren er zwemwedstrijden en s avonds hadden we feest met disco muziek en Ernst, Bobbie en de rest.

Zondags waren de finales, dat was ook wedstrijdzwemmen. Toen heb ik met 50m schoolslag zilver, met 50m vrije slag brons en met 25m rugslag zilver gewonnen. Er was een gezellige sfeer net als alle jaren. s Avonds gingen we weer naar huis met een touringcar naar Groningen. Daar zijn we opgehaald door onze ouders. Volgend jaar ga ik weer meedoen. Volgens mij is het dan in Heerenveen.

 


voor het laatst gewijzigd op 2020-03-25 19:54:17 Privacy & Disclaimer