Nieuws
Over ons
Loopclinic
Trainingen
Duurlopen
Loopagenda
Contact
Ledeninformatie

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Verslag 14 gehuchtenloop te Sellingen

door Luuk Kruizinga

Vandaag een halve marathon gelopen in Sellingen.

Vanmorgen gewacht op Coos en Corrie bij de bushalte aan de Fr.straatweg, al snel kwamen ze eraan, toen zijn we met zín drieen naar Sellingen gereden. Onderweg veel gekletst, heel gezellig, toen we voorbij Blauwestad al vlakbij afrit Winschoten doorreden. Oeps afrit gemist !! nou ja kan gebeuren, via oudeschans de A7 terug noar winschootn !!

Onderweg voorbij Blijham veel bekende weggetjes gezien van de oudejaarsloop.

In Sellingen aangekomen bij camping Barkhoorn, waar wij ons hadden ingeschreven, ging Corrie om 11:00 van start voor de 10km. 1 min later gingen Coos en ik van start voor de halve, gelijk na de start zei ik tegen Coos ik ga er vandoor, door mooie gebieden gezien te hebben, kwam ik bij laude, in gedachte was ik in een lollige bui, ik dacht allemaal hooggeleerden die hier wonen, CUM LAUDE.

Terwijl ik in mezelf aan het lachen was, zag ik Corrie uit een zijstuk aan komen lopen, ik riep hoi Corrie !! Na elkaar gegroet te hebben, gingen onze wegen tijdelijk splitsen, toen ik weer terug was op het fietspad, liep ik langs Corrie, ik zei gaat het, en het ging goed. Toen kwam ik op een splitsing waar Corrie rechtdoor ging terug naar Selln, en ik afsloeg om langs de mooie buitengebieden van Selln te gaan. Ik keek nog een keer achterom om te kijken als ik Coos zie, en die zag ik van grote afstand lopen. Uiteindelijk kwam ik weer bij de finish waar Corrie en Harm Noor mij zagen.

Even later kwam Coos eraan, en hebben we nog even aan de koffie gezeten. Toen zijn we weer huiswaarts gekeerd. Het was een mooie dag, bij vlagen wind maar lekker loopweer.

Coos en Corrie nog bedankt voor het meerijden.

 


voor het laatst gewijzigd op 2020-03-25 19:54:17 Privacy & Disclaimer