Nieuws
Welkom
Clinic
Uitslagen
Verslagen
Trainingen
Hummel ZUIDHORuN
Loopagenda
Contact
Lidmaatschap
Links

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wat je moet weten over het lidmaatschap

Vrijblijvende proeftrainingen

Wil je misschien wel lid worden van de Loopgroep Zuidhorn, maar weet je niet zeker of het wat voor je is? Kom dan eens naar een training. Je kunt drie keer vrijblijvend op proef met ons meelopen. Raadpleeg de trainingspagina om te kijken waar en wanneer we trainen.

Voordelen lidmaatschap KNAU

Verzekering
Via het KNAU lidmaatschap heb je tijdens trainingen en verenigingsactiviteiten een aansprakelijkheidsverzekering. Een ongelukje kan natuurlijk overal gebeuren, maar dat leidt dan niet tot financiële tegenvallers.

Kortingen
Bij veel gespecialiseerde hardloopwinkels, zoals Runner en Run2Day in Groningen, krijg je als lid van de KNAU / Loopgroep Zuidhorn 15% korting op schoenen en sommige andere artikelen.

Deelname aan wedstrijden en recreatielopen
Als KNAU-lid krijg je vaak kortingen bij voorinschrijving. Als je een wedstrijdlicentie hebt krijg je meestal exclusief toegang tot het wedstrijdvak (als dit er is).

Wandelen binnen de Loopgroep

Als je kiest om lid te worden van de Loopgroep als wandelaar wordt je automatisch ook lid van de KWBN. Hierbij ontvamg je een wandelvoordeelpas, het magazine wandel.nl en de Jaargids Wandelevenementen. De contributie van de loopgroep is 70 euro en is gelijk voor wandelaars en hardlopende leden. Ook de voorwaarden voor aanmelden en opzeggen zijn gelijk voor beide lidmaatschappen. Daarnaast betaal je een lidmaatschapsafdracht van €10,20 (standaardlidmaatschap) of € 7,- (basislidmaatschap) aan de wandelbond.

De wandelvoordeelpas geeft korting op bijna alle 1.500 KWBN-wandelevenementen en aantrekkelijke ledenaanbiedingen van bedrijven en organisaties. Tijdens de Vierdaagse Nijmegen heb je met de pas dagelijks toegang tot onze verzorgingspost KWBN Meetingpoint. Het magazine Wandel.nl ontvang je vijf keer per jaar bij jou thuis in de bus, met het laatste wandelnieuws, beschrijvingen van opmerkelijke paden, routes en wandelevenementen en aandacht voor fit- en gezondheid.

Contributie

De contributie bedraagt € 70,- per jaar en wordt bij voorkeur per automatische incasso geïnd in twee termijnen. Daarnaast wordt in één termijn de jaarlijkse KNAU-bijdrage geïnd (KNAU staat voor Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie). Deze bedraagt voor 2018 € 16,95. Een wedstrijdlicentie kost € 22,85 extra. Voor leden die geen gebruik maken van automatische incasso: het bankrekeningnummer is NL18RABO0318226855 t.n.v. Loopgroep Zuidhorn.

Nieuwe leden betalen eenmalig € 7,50 aan administratiekosten en KNAU-inschrijving. KNAU lidmaatschap vanaf 1 oktober t/m 31 december 75% korting op de basiscontributie en wedstrijdlicentiekosten.

Bij de meeste loopevenementen heb je geen wedstrijdlicentie nodig, je loopt dan als recreant. Het voordeel van een wedstrijdlicentie is dat je soms een gunstiger startpositie hebt dan de recreanten en dat je wordt opgenomen in de officiële uitslagen. Je hoeft er dus niet heel hard voor te kunnen lopen. Wil je een wedstrijdlicentie, of wil je er juist vanaf, geef dit dan door aan de ledenadministratie. Na verloop van tijd ontvang je een nieuw KNAU-pasje, met daarop je nieuwe categorie. Je bondsnummer blijft hetzelfde.
Ieder lid ontvangt vanaf 2017 een digitale ledenpas.

Regelmatig is er de mogelijkheid om via de vereniging sportkleding aan te schaffen, soms met sponsoropdruk, in welk geval de prijs aanzienlijk lager ligt dan in de winkel.

Wil je nu lid worden?

Klik dan hier en vul het on-line inschrijfformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk na inschrijving een bevestiging van de ledenadministratie.

Adreswijzigingen en e-mailwijzigingen

Ga je verhuizen of krijg je een (nieuw) e-mailadres, wijzig je gegevens dan op de Mijn Profiel pagina. De ledenadministratie krijgt automatisch bericht van jou wijziging.
De ledenadministratie brengt de KNAU op de hoogte van de wijzigingen.

Opzeggingen

Het lidmaatschap geldt voor tenminste een half kalenderjaar. Een uitzondering hierop is het geval waarin iemand zich in de loop van het kalenderjaar aanmeldt; dan start het lidmaatschap op de datum die op het aanmeldingsformulier is aangegeven. Wil je geen lid meer zijn, geef dat dan aan door dit formulier in te vullen. Indien je halverwege het jaar je lidmaatschap opzegt, krijg je geen restitutie van de KNAU-bijdrage, aangezien de loopgroep verplicht is deze voor elk lid voor een heel jaar af te dragen.
Lidmaatschap beëindigen per 1 juli, opzeggen voor 15 juni; beëindigen per 1 januari, opzeggen voor 15 november.

 


voor het laatst gewijzigd op 2018-12-16 20:24:05 Privacy & Disclaimer